Wegwijs op de blog.


Wilt u meer te weten komen over waar we naar toe gaan? Ga dan naar het tabblad "Locatie".

Wilt u meer weten over de activiteiten die we elke dag gaan doen? Kijk dan bij "Dagindeling".

Bij het tabblad "Mee te nemen" vind je wat er allemaal in je koffer moet. (of niet moet)

Het laatste luikje is "Foto's". Daar zal je tijdens de zeeklassen dagelijks kiekjes te zien krijgen van uw kind.


Locatie
Van 3 oktober tot 7 oktober is onze uitvalsbasis het jeugdverblijfcentrum 'De Horizon'. 

De 6 aanwezige gebouwen zijn verspreid over het domein en zijn erkend door toerisme Vlaanderen. Elk gebouw heeft een andere capaciteit aan bedden. De gebouwen zijn allemaal kindvriendelijk bevonden! Drie gebouwen beschikken over een douche en toilet op de kamer (Zeekoet, Kokmeeuw en Duinpieper) terwijl de 3 overige gebouwen (Alk, Strandloper en Stern) een gemeenschappelijk sanitair hebben. Ieder gebouw beschikt over meerdere zalen. 1 Groep per gebouw werd in Horizon bij wet vastgelegd!

(plattegrond 'De Horzion')

(Luchtfoto 'De Horizon')


'De Horizon' is gelegen in Bredene'. 
Bredene is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Bredene is een badplaats aan de Belgische kust, en telt ruim 17000 inwoners, die Bredenaars worden genoemd. In de volksmond spreekt men van Br√®nienge. 

Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Bredene vind je zeker wat je wil. Bredene is de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten